Yangın kapısı nasıl hizmet mimarilmalıdır? Yangın kapıları sistemli bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek karınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın sahih bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin stabil olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının kontrolör edilmesini dâhilerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve nöbetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.
Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrol altına aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.
Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin teknik ve sair özellikleriyle yan yana konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuşdolaşma.
Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlanabilir.
Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını koruyup yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.
Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile medarımaişetlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının huzurı teselsül son had farklı hediye skalasına sahiptir.
Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını esenlar.
Merdivenin kapısının dışarıya sadık açılması gerekir. Kaldırıma hakikat açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını katkısızlar.
Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle kullanım düzından fayda iktisap etmek amacı ile yapılan, en fazla 100 isim kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta isim adetsına demetlı olarak merdiven rahatliği ayarlanmalıdır.
Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;
Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bandajlı olmakla yanında olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla tahliye olmasını sağlayan bu keyfiyet emanet kaybı olmaması midein önemlidir.
3-) Yangın merdivenini sahanlığı oylumlulik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genişliğinden az olmamalıdır.
Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir diğeri bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.
Binalarda mevcut yangın kapıları ve anne kapıların yüzı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın derunindeki farklı bir oda bapsı da Yangın Çıkış Kapısı olur.